Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου στο 11ο IYC Forum

          Σε λίγες ημέρες, 25-28 Αυγούστου 2011, διεξάγεται το 11ο Παγκόσμιο Φόρουμ Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, στο Λουξεμβούργο.
     
          Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι για πρώτη φορά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα εκπροσωπηθεί σε Παγκόσμιο Συνέδριο. Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος, μέλος της Επιτροπής Νέων του Συλλόγου μας, θα συμμετέχει στην 10μελή αποστολή της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΕΝΕΑ).

          Διοργανώτρια του συνεδρίου είναι η Διεθνής Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (International Youth Committee - IYC), μέλος της οποίας είναι η ΠΕΝΕΑ και κατ'επέκταση η Επιτροπή Νέων του ΣΕΑ Αγρινίου.

          Αξίζει να τονίσουμε ότι η ελληνική αποστολή (ΠΕΝΕΑ) θα έχει κεντρικό ρόλο στο συνέδριο. Θα εκπαιδεύσει σε ομάδες εργασίες τους αντιπροσώπους των άλλων χωρών στο Διαθεωρητικό Μοντέλο Αλλαγής της Αιμοδοτικής Συμπεριφοράς. Επίσης, θα παρουσιάσει την ηλεκτρονική της εφημερίδα, τους V TIMES (penea.wordpress.com) και την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή της στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Rockharadio.com. Τέλος, θα παρουσιάσει την πρόταση που έχει ετοιμάσει η δημιουργική της ομάδα για την αφίσσα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2012.

          Ευχόμαστε στον αντιπρόσωπό μας και τα άλλα μέλη της αποστολής, το συνέδριο να είναι ιδιαίτερα δημιουργικό.




                         Το ΔΣ                                                          Η Επιτροπή Νέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου