Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Η εθελοντική αιμοδοσία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η 2η  προγραμματισμένη κεντρική εθελοντική αιμοδοσία για το 2012, που  οργάνωσε ο Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας  του Γενικού Νοσοκομείου ,  την Παρασκευή 6 Απριλίου στο Παπαστράτειο  Μέγαρο της Γ.Ε.Α.  καθώς υπήρξε  αύξηση, τόσο στην προσέλευση των τακτικών αιμοδοτών, όσο και στην προσέλευση νέων.

Ο συνολικός αριθμός αυτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου  για προσφορά αίματος ξεπέρασε τους 100 ενώ ο  τελικός αριθμός φιαλών που συλλέχθηκαν ήταν 97, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Δυστυχώς,  δεν κατέστη δυνατό να προσφέρουν το αίμα τους όλοι  οι συμπολίτες μας εξαιτίας της μεγάλης και μη αναμενόμενης προσέλευσης, γι’  αυτό και ζητάμε συγνώμη για την πιθανή ταλαιπωρία τους.
Για εμάς όμως μετράει η συμμετοχή του κόσμου και αυτή τη φορά   νιώσαμε ότι  ο κόσμος του Αγρινίου αγκάλιασε την προσπάθειά μας και απέδειξε έμπρακτα, για άλλη μια φορά, πως δε στερείται εθελοντικής κουλτούρας.

Ευχαριστούμε  και συγχαίρουμε  όλους όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα αγάπης και  χαιρετίζουμε την μεγάλη παρουσία νέων ανθρώπων, εθελοντών αιμοδοτών.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας για την άψογη  συνεργασία τους και τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας.                            

Τέλος ευχαριστούμε  τα  τοπικά Μ.Μ.Ε. (έντυπα- ηλεκτρονικά- τηλεόραση) για τη συνεχή υποστήριξή τους και την προβολή του έργου μας.

Με την ευκαιρία των ημερών του Πάσχα ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.


                Το Δ.Σ.                                     Η Επιτροπή Νέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου